Khamis, 25 Ogos 2016

BERHABUK

Assalamualaikum semua,

Sekian lama aku cuba mengingati kata laluan blog aku..akhirnya,baru hari ini aku ingat.
Sekian lama jugak aku tak updated blog aku semenjak aku menikah,dan sekarang dah ada anak.
Rindu dan tewas.
Cuba dan cuba,akhirnya aku dapat buka balik blog aku nie.


Lepas nie akak kawasan akan updated pasal bisness Aiskrim akak je ye.
Suka dan happy dapat kembali menulis dalam blog nie.
Nukilan yang lama-lama semasa masih bujang,yang mana akak ada mengata atau mengutuk sesiapa,akak nak mintak maaf jika ada yang terasa. Terutama kawan baik akak yang sekarang jauh dimata,dan jauh dihati..


I just miss you and the moment..semoga Allah sentiasa permudahkan urusan you. Miss S'