Khamis, 23 Mei 2013

Selamat Hari Ibu

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan, hari nie malas nak tulis panjang lebar, sempena hari ibu yang dah lepas, saya dan adik beradik saya telah berkumpul dan kami telah membawa Mak kesayangan kami makan diluar, kali nie sambutan hari ibu terasa sedikit hambar disebabkan abah saya tiada, Apa apa pun kami tetap gembira menyambut hari ibu di Restoran Kerang Berapi. Doa saya kepada mak saya, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki,semoga di usia ini, mak saya diberi kesihatan yang baik. Kepada Abah saya yang jauh di luar negara kerana belajar dan mengajar, saya doakan semoga abah selamat dan diberi kesihatan yang baik. Nanti abah balik,kita sambut hari bapa pula. I love you so much Mak & Abah,Kedua insan nie paling saya cinta di dunia dan Akhirat.

Mak saya selalu mcm nie,satu lagi gambaq dia p keloi sapa ntah....


Suami saya pown saya sayang...hehehehe.

Carry --->To The Top



Lot of Love-

Design by me Suci♥

Bagai Pisang Goreng Panas

 Assalamualaikum,

Secara jujurnya,mula-mula memang takut nak bukak business untuk jual tudung,baju dan lain-lain aksesori wanita. Tapi setelah mendapat sambutan yang baik dari customer,rasa seronok untuk berniaga. Berbaloi rasa bila modal yang kita keluarkan tu dapat balik dan keuntungan nya agak lumayan. Untuk pengetahuan korang, saya dulu belajar dalam bidang Fesyen & Design di Politeknik JB, ramai kawan-kawan yang satu batch dengan saya dah buka butik, tapi saya baru nak mula melangkah dalam bidang business nie. Apa-apa pun saya berharap rezeki ini berpanjangan, sebab sekarang tengah plan nak buat baju-baju akad nikah dan baju-baju tunang.

Terima Kasih untuk semua pelanggan Suci Design.

Coming Soon, But dah SOLD OUT

New Stock- Hijau dan Merah SOLD OUT

Available- Kuning,Biru,Pink

New Stock- Ada 4 colour seperti diatas.

New Stock- 

New Stock- Ada 20 Colour seperti stock Tudung Bawal Batik yang atas sekali. Tapi dah di booking oleh customer.


P/S:- Selain dari stock yang saya update nie, banyak lagi stock Shawl dan Tudung Bawal lain dalam instagram dan facebook suci. Bagi sesiapa yang berminat nk beli borong boleh pm saya k.


Thanks semua.