Isnin, 5 Mac 2012

Sesak Padat Lazat

Hari sabtu yang padat dengan aktiviti. Tapi apa yang padat sangat?
Baca buku ok! Nak final. Then petang pulak saya harus meet someone yang selama nie berbual dalam telefon dan sms je(Urusan kerja). Walaupun malas nak jumpa dekat tempat yg sesak,tapi ku gagah juga pergi IKEA, sambil tu boleh jumpa kawan-kawan sy yg perform dekat  The Curve.





























Taraaaa!!..This person yang saya nak jumpa tue. K.nani & Hanis. Yeahhh!akhirnya dapat jugak ambil barang-barang yg dipesaan oleh kawan-kawan opis sy. Opss.!lupa nk bg tau, hanis sangat cantik ok. Apa-apa pun, thanks k.nani sebab redah jem dekat IKEA tu. Lagi satu paling best sebab bersesak-sesak aku dengan member aku sebab nk makan meatball & Tutti futti. nyummm! Oshemm.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan